Budgettider för Innovation

Ungefärlig lästid: 2-3 minuter.

Det är nu dags att sätta upp era innovationsmål för 2016! Det är budgettider och ni skall besluta hur era resurser skall fördelas nästa år.

Här är vad som sker varje år; någon gång under 2016 kommer det att finnas ett ögonblick där du önskar att ni på ett effektivt sätt hade engagerat era medarbetare och deras ansträngningar på er organisations nyckelutmaningar. Ni kommer då sakna ett innovativt verktyg för samarbete inom organisationen som snabbt kan användas för att ta itu med dessa utmaningar. Så den här gången, se till att du fördelar resurser för att göra detta möjligt. Det är faktiskt lättare än du tror!

 

office-620822_1280

 

Vi på InventiveBoard kan stödja er med ett digitalt verktyg som underlättar innovationsprocessen. Vårt engagerande idéhanteringssystem och våra tjänster kan hjälpa er få in innovation som en naturlig del av er verksamhet år 2016.

Få igång er innovationsförmåga! Kontakta oss så skall vi visar vårt idéhanteringssystem och svarar på frågor du kan tänkas ha. Läs mer om hur det fungerar här.

 

Dessutom kan du du nu för första gången signa upp på vår mattnyttiga nyhetsbrev!

Den blandar praktiska tips för dig som vill bli en bättre innovatör, för dig som chef som måste förhålla dig till innovation och för dig som vill lära dig mer om hur innovation händer i organisationer. Skrolla genom bloggen och signa upp längst ner. Mycket nöjde!

 

Kom ihåg:

Idéhanteringssystemet stödjer innovationsprocessen på samma sätt som CRM-systemt stödjer försäljningsprocessen. 

 

Mvh // Jimmy Antonsson
Business Development Manager
jimmy@inventiveboard.com

Mer från InventiveBoard


Idéer är inget, genomförandet är allt!

Uppskattad lästid: 3-4 minuter.   Men, du menar väl inte att kassa idéer kan vara så bra att det går att tjäna pengar på dem? Jo, det menar jag. Och Yo ska hjälpa mig att övertyga dig. Idéer är inget:   Appen Yo – idéer…

Läs mer

Ekonomistyrning och organisatoriskt lärande

En studie undersökte förhållandet mellan design av styrmedel för ekonomistyrning, användning av styrmedel och organisatoriskt lärande (OL). Studien genomfördes genom en enkätundersökning. En skriftlig enkät förbereddes och skickas ut för att samla in kvantitativa data. Efter analys av de empiriska resultaten genomfördes uppföljningsintervjuer för att utveckla…

Läs mer